Kas Real Madrid võib kodumängu jaoks jala sirgeks lasta?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Fenomenaalne mäng Torinos pööras terve spordimaailma pead, sest maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo viis Real Madridi Juventuse vastu juba kolmandal minutil juhtima, lüües oma kümnendas järjestikuses Meistrite liiga kohtumises värava. Seda pole keegi varem suutnud.

See võttis vutifänne päid vangutama, sest Juventuse kaitseliin suutis kohe mängu alguses Reali ohtlikeima mängija ära unustada. Aga Ronaldo pöörane värav, kus portugallane näitas oma atleetlikkust ja võimekust, vaigistas Torinos asuva Juventuse kodustaadioni publiku ning järgmisel hetkel pani pealtvaatajad šokist püsti tõusma ja plaksutama. Erakordne!

Aga mitte Itaalia meistrite jaoks. Juventus peab skoorima Bernabeul kolm ning Real peab jääma väravata. Olgem nüüd ausad, kas see on reaalne? Isegi kui Madrid ja Cristiano Ronaldo ei lähe mängima oma parima koosseisuga, kas siis tegemist on tiimiga, kes pigem ei ründa ja ei ole võidunäljas? Ei. Juventus võib uskuda, pigem peab uskuma, sest miskit muud üle ei jää, kuid pingutagu kui palju tahes, siis avakohtumisega otsustati selles paaris kõik.

Oleks seis olnud vastupidine, kus Madrid peab koduväljakul skoorima kolm, et edasi minna, räägiksime teist juttu. Väga keeruline on näha Juventust siit mingit üllatust sepistamas. Maksimaalselt viik, mitmeväravalist võitu loota on liiga entusiastlik.

Erinevalt Juventusest näib Sevillal mingigi šanss pakkuda pinget, sest 1:2 kaotus koduväljakul ei matnud veel kõiki võimalusi täielikult maha ja järgmise 90 minutiga võib Münchenis kõike juhtuda.

Bayern München on kodus pea kaljukindel ja Sevillal seisab ees hullumeelne ülesanne: skoorida ise vähemalt kaks ja hoida Bayernit võimalikult kaua nulli peal, sest lõppude lõpuks nad ikkagi skoorivad. Sevilla tegi kodus tubli partii, ent kodus palliv Bayern on juba teine tera.

Tundub atraktiivne panustada Bayerni kaheväravalise võidu peale, Optibeti koefitsendiks on 1.70. Võtkem Bayerni viimased suuremad kodumängud: 6:0 Dortmundi vastu, 6:0 Hamburgi vastu, 5:0 Besiktase vastu!

Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles