Video: Liverpooli fännid loopisid City bussi aknad sisse, kuid De Bruyne ei pane seda neile pahaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mancheser City buss teel Anfieldile
Mancheser City buss teel Anfieldile Foto: Carl Recine/REUTERS

Manchester City meeskonda vedanud buss sai eile Anfieldile sõites marulise «tervituse» osaliseks. Kui enamus fänne piirdus kõigest keskmise sõrme näitamisega, siis osad otsustasid ka meeskonna bussi rünnata ning loopisid õllepudeleid akendesse.

Liverpool palus ametlikult City peatreeneri, mängijate ja teiste bussis viibinute ees juba enne eilse veerandfinaalkohtumise algust vabandust. Juhtumiga on asunud tegelema ka Merseyside’i politsei, kellele lubas Liverpooli jalgpalliklubi igakülgselt toeks olla. Samuti avas UEFA Liverpooli vastu distsiplinaarjuhtumi.

Manchester City abitreener filmis teekonda Anfieldile ning lisas sotsiaalmeediasse video pealkirjaga «Täiesti vastuvõetamatu».

City peatreeneri Pep Guardiola sõnul jäi talle arusaamatuks, miks neid rünnati. «Kui politsei teab, et sellised asjad võivad juhtuda, siis üritavad nad tavaliselt seda ära hoida. Ma ei osanud oodata, et nii prestiižika klubi fännid midagi sellist teevad, meie buss hävitati. Klubi ei ole süüdi, fännid on. Võib-olla üks, kaks või kolm fänni. Loodetavasti seda enam ei juhtu,» ütles Guradiola.

Kui City treenerite seisukoht on selge, siis City mängijad võtsid nende vastu toimunud rünnakut veidi leebemalt. «Mul pole midagi selle vastu, kui fännid vastasmeeskonda selliselt vastu võtavad. Ka minu meeskonda on paar korda nii tervitatud ja see on tore tunne. Ilmselt aknaid pole varem veel lõhutud, kuid mida mina ka tean. Olen sellise asjaga päri, peaasi, et keegi vigastada ei saa,» ütles Kevin De Bruyne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles