Statistika: Meistrite liiga lõppmäng käib Guardiolale üle jõu

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters/Scanpix

JALGPALL. Meistrite liiga veerandfinaalide kolmapäevased avamängud lõppesid kodumeeskondade kolmeväravaliste võitudega. Kui FC Barcelona 4:1 võidus AS Roma üle oli ainus üllatav nüanss see, et Lionel Messi ei löönud ainsatki väravat, siis Liverpooli 3:0 purustustöö Inglismaa kõrgliiga suveräänse liidri Manchester City kallal oli ootamatu.

«Guardiola edevus maksis talle taas kätte,» võttis mängu kokku ESPNi jalgpalliajakirjanik Mark Ogden. «Guardiola on korduvalt rõhutanud, et keeldub ohverdamast oma põhimõtteid, aga kas see on kokkusattumus, et ta pole pärast 2011. aastat kordagi Meistrite liigas finaali jõudnud? Kas tema lähenemine tõi edu ainult Barcelonas ja ainult tänu Lionel Messile? Kohe, kui Guardiola Barcelona-aja järgsed meeskonnad on Meistrite liigas kohtunud võrdväärse vastasega, on nad kaotanud.»

Statistika kinnitab Ogdeni sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles