Video: Ronaldo kõrgelt skooritud käärlöök ei olnud juhus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo näeb palli, astub paar sammu ettepoole, paneb jalad paika ja kui mänguvahend just õige kohas, kerkib õhku. Sünnib värav, mis jääb igaveseks jalgpallisõprade meelile ja keelile.
Cristiano Ronaldo näeb palli, astub paar sammu ettepoole, paneb jalad paika ja kui mänguvahend just õige kohas, kerkib õhku. Sünnib värav, mis jääb igaveseks jalgpallisõprade meelile ja keelile. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/Scanpix

Madridi Reali jalgpalliklubi avaldas sotsiaalmeedias video, mis tõestab, et Cristiano Ronaldo käärlöögiga löödud värav Torino Juventusele polnud juhus.

Madridi Real alistas teisipäeval Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises Torino Juventuse 3:0. Ronaldo lõi selles kohtumises kaks väravat, neist ühe eriti ilusa.

Nüüd on Madridi Real avaldanud Instagramis mängule eelnenud treeningust video, kus Ronaldo üritab treeningul samuti käärlöögiga skoorida. Sel korral tal see veel ei õnnestunud, kuid sooritus oli sellegipoolest ilus.

Madridi Real alistas teisipäeval Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises Torino Juventuse 3:0. Ronaldo lõi selles kohtumises kaks väravat, neist ühe eriti ilusa. Nüüd on Madridi Real avaldanud Instagramis mängule eelnenud treeningust video, kus Ronaldo üritab treeningul samuti käärlöögiga skoorida. Sel korral tal see veel ei õnnestunud, kuid sooritus oli sellegipoolest ilus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles