Politsei poolt taga otsitud Conor McGregor viibib vahi all

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: STEVE MARCUS/REUTERS

Neljapäeval New Yorgis UFC 223 võitlusürituse meediapäeval märatsenud Conor McGregor andis end välja ning viibib Brooklynis vahi all, vahendab BBC.

29-aastaselt võeti neljapäeval ära UFC kergkaalu meistrivöö, sest ta polnud viimase 18 kuu jooksul oma tiitlit kaitsnud. Väidetav põhjus, miks McGregor vandaalitsema kukkus, oli see, et tema sõbral ja treeningpartneril Artjom Lobovil oli nädalavahetusel Khabib Nurmagomedoviga konflikt ning McGregor oli seda «lahendama» tulnud.

McGregor ründas bussi, kus viibis Nurmagomedov ja veel mõned võitlejad. Ta lõhkus ära bussi aknad. ESPNi teatel sai seetõttu vigastada MMA-võitleja Michael Chiesa ning ta viidi lõikehaavade tõttu haiglasse. Kergemaid vigastusi olevat saanud ka teised võitlejad.

UFC sarja boss Dana White teatas pärast intsident, et New Yorgi politsei otsib McGregorit taga ning tema vahistamiseks anti välja order. Sama päeva õhtul andis iirlane end ise üles. UFC sõnul käitus McGregor vastuvõetamatult ning ta peab vastutama tagajärgede eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles