Toyotaga sinasõprust sobitav Tänak jahib poodiumikohta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Korsika ralli testikatsel.
Ott Tänak Korsika ralli testikatsel. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Patt oleks nuriseda, tõdes Ott Tänak Korsika ralli avapäeva järel lühidalt. Eestlasel oli küll pisut tegemist, et Toyota oma soovi järgi liikuma saada, kuid meeskonnakaaslastega võrreldes õnnestus tal see märksa paremini ja nii pole saarlane pidanud maha matma lootust pühapäeval poodiumile tõusta.

Neljandal kohal olev Tänak kaotab nelja reedese katse järel liidrile Sebastien Ogier'le 44,2 sekundiga. Ent prantslane ongi seni olnud omaette klassist: teisel kohal olev Thierry Neuville on vaid 10,1 ja kolmandal real asuv Kris Meeke 5,5 sekundi kaugusel ehk haardeulatuses.

«See on mu esimene asfaldiralli selle autoga, nii et olekski ime, kui kõik oleks ideaalne,» tõdes koos kaardilugeja Martin Järveojaga selleks hooajaks Toyota tiimi kolinud eestlane neljanda katse järel rahulikult ralliraadiole. «Tunne on hea ja saame veel nii mõnegi asjaga mängida,» viitas ta auto seadistusvõimalustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles