Spordi lühiuudised

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TELEKAVA
 

Laupäev, 7. aprill

12.00 Tennise Davis Cup: Eesti – Tuneesia

16.25  Võrkpalli EMV poolfinaal: Saaremaa VK – Tallinna Selver (Kanal 12)

18.15 Jalgpalli Premium liiga: Viljandi JK Tulevik – Tartu JK Tammeka

21.40 Jalgpalli La Liga: FC Barcelona – Leganes

23.40 Korsika ralli teise päeva kokkuvõte

Pühapäev, 8. aprill

09.00 ratsutamise sisemeistrivõistlusted takistussõidus

12.00 Tennise Davis Cup: Eesti – Tuneesia

16.50 Korvpalli Ühisliiga: BC Kalev/Cramo – Minski Tsmoki

18.50 Võrkpalli EMV: Pärnu VK – Tartu Bigbank

23.50 Korsika ralli viimase päeva kokkuvõte

​Seda, kes on mängukõlblik ja kes mitte, näevad kõik siis, kui avalikustatakse meeskondade koosseisud.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp (pildil) ei avalda, mis seisus on Ragnar Klavan.

MURDMAA

Bjørgen lõpetas karjääri

38-aastane Norra murdmaasuusataja Marit Bjørgen (pildil) teatas kohaliku meedia vahendusel, et tõmbab oma pikale ja edukale sportlaskarjäärile joone alla.

Bjørgeni mittejätkamise peamine põhjus on motivatsioonipuudus. «Ma tean, et mul pole piisavalt motivatsiooni, et anda endast sada protsenti, seega otsustasin lõpetada,» sõnas suusakuninganna NRK-le.

Norra koondise treener Roar Hjelmeset oli Bjørgeni otsusest kuuldes löödud, kuid mõistis seda täielikult. «Ta tähendab Norra suusatamisele palju. Suurepärane suusataja. Ainult head sõnad on tema kohta öelda,» rääkis Hjelmeset.

Bjørgen on võitnud kaheksa olümpiakulda ning kokku 15 olümpiamedalit, olles sellega kõigi aegade edukaim talisportlane. Maailmameistrivõistlustelt on Bjørgeni auhinnakapis aga rekordilised 18 kuldmedalit ning MK-etappidelt on tal samuti rekordilised 114 esikohta.

Pyeongchangi olümpiamängude lõppedes võis Bjørgeni vähimagi kahtluseta tituleerida suusakuningannaks: ta võitis 30 km klassikadistantsil ja teatesõidus kulla, suusavahetusega sõidus hõbeda ning 10 km vabatehnikasõidus ja paarissprindis pronksi.

VORMEL 1

Hamilton vabatreeningutel aeglane

Bahreini F1-etapi esimese vabatreeningu võitis Red Bulli piloot Daniel Ricciardo, teisel domineeris Ferrari piloot Kimi Räikkönen imepisikese eduga oma meeskonnakaaslase Sebastian Vetteli ees. Lewis Hamilton näitas esimesel vabatreeningul viiendat aega, kuid teisel oli veidi kiirem ja oli neljas.

Vabatreeningu kõige pingelisema hetke pakkusid aga Sergio Perez ja Romain Grosjean, kes samal ajal kurvi läbima asusid. F1-sarja koduleht tegi seejärel Twitteris nalja: «Mehed, kas te teate ikka, et võidusõit toimub alles pühapäeval?»

Leedu klubi Balti liigas võidukas

Pasvalys Pieno Žvaigždes krooniti esimest korda korvpalli Balti liiga tšempioniks. Finaalseerias alistasid leedukad kahe mängu kokkuvõttes 174:148 lätlaste Jurmala.

Märatsenud McGregor andis end üles

Neljapäeval New Yorgis UFC 223 võitlusürituse meediapäeval märatsenud Conor McGregor andis end välja ning viibib Brooklynis vahi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles