Euroopa tippklubis toimuv paneb pead kratsima

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico - Sporting
Madridi Atletico - Sporting Foto: Edward Peters Lopez/imago/Xinhua

Lissaboni Sportingu jalgpalliklubis pole pärast Euroopa liiga veerandfinaali avamängu 0:2 kaotust Madridi Atleticole asjad kohe üldse korras.

Pärast neljapäeval toimunud Euroopa liiga mängu kritiseeris klubi president Bruno de Carvalho avalikult sotsiaalmeedia vahendusel oma mängijaid.

Talle vastasid 19 esindusmeeskonna mängijat, kes allkirjastasid ühiselt kirja, milles nõudsid presidendilt austust.

De Carvalho nimetas mängijaid seepeale ärahellitatud jõmpsikateks ning kirjutas sotsiaalmeediasse, et kõik 19 mängijat on esindusmeeskonnast eemaldatud. Praeguseks on see postitus kustutatud.

Eile toimunud pressikonverentsil kinnitas Sportingu peatreener Jorge Jesus, et reaalsuses ühtegi mängijat meeskonnast ei eemaldatud.

«Mängijad, president ja treenerid said kokku ning rääkisid asjad läbi. See jääb meeskonna sisse. Sain presidendilt vabanduse mängida liigamängu nende meestega, kellega soovin, » ütles Jesus.

Reedel kirjutas meedia, et mitmed mängijad otsustaid klubi presidendi avalduse peale reedest treeningut boikoteerida. Jesus ütles, et see pole tõsi. «Kui mina veel olin mängija, siis keelduti treeningutel osalemast, kuna mängijatele ei makstud palka ära. Siin klubis selliseid asju ei juhtu, » ütles Jesus.

Sporting kohtub täna Portugali kõrgliigas Porto klubi Pacos Ferreiraga. Liigatabelis hoiab Portugali suurklubi neljandat kohta, liider Benficast jäädakse maha kuue silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles