Video: uus päev, uued käärid – Ronaldo lõi treeningul järjekordse iluvärava

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo näeb palli, astub paar sammu ettepoole, paneb jalad paika ja kui mänguvahend just õige kohas, kerkib õhku. Sünnib värav, mis jääb igaveseks jalgpallisõprade meelile ja keelile.
Cristiano Ronaldo näeb palli, astub paar sammu ettepoole, paneb jalad paika ja kui mänguvahend just õige kohas, kerkib õhku. Sünnib värav, mis jääb igaveseks jalgpallisõprade meelile ja keelile. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/Scanpix

Madridi Reali ründeäss Cristiano Ronaldo lõi teisipäeval peetud Meistrite liiga veerandfinaalis Torino Juvnetusele käärlöögiga iluvärava. Tundub, et mees on saanud õnnestumisest indu, sest ka hiljutisel treeningul saatis ta palli ilusa käärlöögiga väravavõrku.

See tähendab, et Ronaldo on sel nädalal löönud vähemalt kolm käärlöögiga väravat. Kuidas kolm? Nimelt avaldas Madridi Real pärast teisipäevast Meistrite liiga mängu video, kuidas Ronaldo lõi kohtumise eelsel treeningul värava. Eile avaldati järjekordne video uuest treeningust ning taaskord oli Ronaldo täpne käärlöögist.

Täna läheb Madridi Real ja Ronaldo vastamisi derbimängus Madridi Atleticoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles