Mäkineni üks silm naerab ja teine nutab

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen kinnitas, et pärast Korsika rallit on põhjust tunda rahulolu, ent mõistagi jäävad paar asja kripeldama. Ott Tänak sai küll teise koha, ent viimase päeva eel neljandat kohta hoidnud Esapekka Lappi leppis pärast rehvipurunemist kuuenda kohaga. 

«Arvan, et terve meeskond saab olla selle ralliga väga rahul. Ott saavutas väga hea tulemuse, aga samas on mul Esapekkast kahju, kes sõitis eile suurepäraselt ning poodium olnuks seetõttu magusam,» sõnas Mäkinen Toyota pressiteate vahendusel.

Soomlane tunnistas, et Korsika ralli oli Põhja-Euroopa sõitjatele raske. Jäi ju ka Jari-Matti Latvala pooleli ralli teisel päeval, kui ta sõitis vastu puud. 

 «Tean seda raskust omast käest, sest olen siin isegi sõitnud. Katsed on väga väljakutsuvad ning autos peab olema täielik enesekindlus.»

Mõistagi pannakse jälle midagi kõrva taha. «Me õpime kogu aeg midagi juurde ning tundub, et õppisime siin midagi, mis aitab meid järgmisel asfaldirallil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles