Video: Arsenali mängus läks rüseluseks, kaks korda välkus punane kaart

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakohtunik Andre Marrineril olid käed-jalad tööd täis.
Peakohtunik Andre Marrineril olid käed-jalad tööd täis. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS

Londoni Arsenal alistas jalgpalli Inglismaa kõrgliigas Southamptoni 3:2. Londoni Chelsea mängis 1:1 viiki West Ham Unitediga.

Koduväljakul mänginud Arsenal jäi kaotusseisu 17. minutil, kui palli lõi Petr Cechi selja taha Shane Long. Puhkepausile mindi siiski väljakuperemeeste eduseisus, sest Pierre-Emerick Aubameyang sahistas võrku 28. ning Danny Welbeck 38. minutil. Southamptoni vahetusmängija Charlie Austin seadis veerand tundi enne mängu lõppu tabloole viiginumbrid, kuid Welbecki teine tabamus 81. minutil jättis võidupunktid Arsenalile.

Üleminutitel keesid mõlema meeskonna mängijad korralikult üle, kui peakohtunik Andre Marriner pidi taskust välja võtma nii kollase kui punase kaardi. Jack Wilshere rippus sõna otseses mõttes Jack Stephensi särgi küljes, mille peale tõukas Southamptoni mängija oma nimekaimu pikali. Olukorda asus omal moel «lahendama» Mohamed Elneny, kes sarnaselt Stephensile enne lõpuvilet duši alla saadeti. Vaata intsidendist videot siit.

Arsenal astus võiduga sammu lähemale Chelseale, kes piirdus võõral väljakul West Hami vastu vaid viigipunktiga. Cesar Azpilicueta viis kümmekond minutit enne poolajavilet Chelsea juhtima, kuid Javier Hernandez viigistas 73. minutil. Kahel korral jõudis sihile ka Alvaro Morata, kuid mõlemal juhul oli Chelsea ründaja lipukohtuniku hinnangul suluseisus.

Inglismaa kõrgliiga tabelitipp:

  1. Manchester City 84 punkti (32 mängust)
  2. Manchester United 71 p (32)
  3. Liverpool 67 (33)
  4. Tottenham Hotspur 67 (32)
  5. Chelsea 57 (32)
  6. Arsenal 54 (23)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles