Video: hoogu läinud Jazz kindlustas pääsu kohamängudele, Sixers jätkab võimsalt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Utah Jazz (vasakul Derrick Favorsi isikus) sirutas käe play-off-koha järele ja saigi selle kätte.
Utah Jazz (vasakul Derrick Favorsi isikus) sirutas käe play-off-koha järele ja saigi selle kätte. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA sai läinud ööl selgeks neljas meeskond, kes võib end läänekonverentsis kohamängudele pääsejaks lugeda. Play-off-pääsme kindlustas viienda järjestikuse võidu saanud Utah Jazz, alistades 112:97 Los Angeles Lakersi.

Donovan Mitchell tõi Jazzile 28 punkti, Joe Ingles lisas 22 punkti ja andis kümme korvisöötu. Kui idakonverentsis selgusid kohamängudele pääsejad juba mõnda aega tagasi, siis läänekonverentsi neljale vabale play-off-kohale on jäänud veel viis pretendenti: kaks vooru enne põhiturniiri lõppu on New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs ja Oklahoma City Thunder kogunud 46 ning Minnesota Timberwolves ja Denver Nuggets kogunud 45  võitu.

NBA pikim võiduseeria on hetkel käsil aga Philadelphia 76ersil, kes on võitnud järjest koguni 14 mängu. Viimati oldi Ben Simmonsi 16 punkti, 7 lauapalli ja 9 korvisöödu toel 109:97 üle Dallas Mavericksist. Sixers on kerkinud idakonverentsis Toronto Raptorsi ja Boston Celticsi kannule kolmandale kohale, edestades ühe võiduga Cleveland Cavaliersi.

Teised tulemused:

  • Charlotte Hornets - Indiana Pacers 117:123
  • Boston Celtics - Atlanta Hawks 106:112
  • Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 130:117
  • Toronto Raptors - Orlando Magic 112:101
  • Phoenix Suns - Golden State Warriors 100:117

Tabeliseis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles