Fitnessikaunitarid ja Kiivikas tõid Eestile taas mitu poodiumikohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arida Muru naaseb Malta võistlustelt kahe medaliga.
Arida Muru naaseb Malta võistlustelt kahe medaliga. Foto: Arida Muru / Instagram

Maltal peetud Diamond Cupi võistlusel kulturisimis ja fitnessis esinesid taas hästi Eesti tipud, võites kaks kulda, kolm hõbedat ja ühe pronksi. Lisaks saadi veel kolm finaalikohta. 

Kulla võitsid Arida Muru naiste bikiinifitnessi -160cm pikkuskategoorias ning Andra Vagur bikiinifitnessis -169cm. Hõbemedalile tulid Ott Kiivikas masters-klassi kulturismis, taas Muru juunioride bikiinifitnessis ja Mariliis Mia Topp bikiinifitnessi pikkuskategoorias -162cm. Pronksmedali sai Kiivikas kaalukategoorias -90kg. 

Lisaks pääsesid veel finaalidesse kuue parema sekka Egert Oiov rannafitnessis, Kadri Tammoja bikiinifitnessis ja Õnnela Raudsepp wellness fitnessis.

Norras, Oslo Grand Prix võistlusel tuli Merike Kumari bikiinifitnessi pikkuskategoorias teisele kohale ning Tuuli Jürgens nii -166cm pikkade naiste seas kui ka mastersite arvestuses neljandale kohale, teatab Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles