Galerii: Pärnu hakkas vastu, ent Tartu võttis teise võidu järjest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbank võitis Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalseeria teises kohtumises 3:1 Pärnut ning juhib seeriat 2:0. Avageimi võitis Tartu 25:21, teise geimi 25:22 ning kolmanda geimi 25:23. 

Andrei Ojametsa juhendatava Tartu sidemängija Ronald Järv ütles, et treenerivahetus on omamoodi kaasa aidanud. 

«See on natuke loogiline ka. Igal treeneril on oma nägemus mängust, kindlasti on see teistmoodi. Võib-olla oleme värsket õhku saanud,» sõnas ta ning lisas, et kogu meeskond on hakanud hästi mängima.   

«Diagonaalründajad olid eelmises mängus väga head, aga see-eest jälle olid nurgaründajad sel nädalal paremad. Tempod on kogu aeg olnud kogu oma headuses.» 

Pärnu nurgaründaja Kevin Saare sõnul on kogu hooaeg üles-alla käinud. «Ükskord tuleb ühel välja, teisel jälle ei tule. Vaatasin enda mängu, täna täiesti miinuses,» rääkis Saar. «Meil tekivad ärakukkumised, suudame geimi keskpaigani ära mängida, siis tulevad kaks-kolm eksimust ja kõik on läbi. Kõik geimid üle 20 punkti, aga natuke jääb puudu. Ei teagi,» nukrutses ta. 

Kas Tartu mängib kindlalt finaalis? Järv ei tahtnud spekuleerida. «Kõigepealt tuleb poolfinaalis sotid selgeks teha. Kaks võitu kolmest on käes, pühapäeval juba uus mäng. Kui oleme juba finaalis, siis alla finaalivõidu ei mõtle ükski mängumees,» kinnitas Järv. 

ENNE MÄNGU:
«Selg on vastu seina siis, kui emmal-kummal on kaks võitu käes. Ja seeria on läbi siis, kui on kõlanud viimane vile ja kohtunik pukist alla ronib,» ütles Credit24 meistriliiga põhiturniiril teise koha saanud Pärnu peatreener Avo Keel eile Postimehele. «Aga selge on ka see, et me peame omi asju homme parandama – vastasel juhul olemegi varsti omadega vastu seina.»

Tartu Bigbanki juhendaja Andrei Ojamets võrdles seeriat malemänguga. «Sellistes puhkudel tuleb alati mõelda: milline on vastase järgmine käik, kas Avo Keel võib millegagi üllatada, kas meie omakorda teeme muutusi ja nii edasi? Esimese partii me võitsime, aga iga järgmine samm mäkke on järjest raskem. Määravaks saavad võivad saada pisiasjad,» tõdes Ojamets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles