Janek Õiglast tabas teivashüppel õnnetus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teivashüppetreeningul saadud vigastus tähendab, et Janek Õiglase osalemine mai lõpus peetaval Götzise kümnevõistlusel pole sada protsenti kindel. Londoni MMil püstitas Janek Õiglane teivashüppes isikliku rekordi 5.10.
Teivashüppetreeningul saadud vigastus tähendab, et Janek Õiglase osalemine mai lõpus peetaval Götzise kümnevõistlusel pole sada protsenti kindel. Londoni MMil püstitas Janek Õiglane teivashüppes isikliku rekordi 5.10. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Eelmise aasta Eesti parim kergejõustiklane Janek Õiglane ihkab jõuda augustis Berliinis toimuvatele Euroopa meistrivõistlustele, kuid neli kuud enne tiitlivõistlust ei saa eestlane isegi jooksutrenni teha.

«Vorm on kehv, sest olen viimased kuu aega olnud vigastatud. Pärast talviseid Eesti meistrivõistlusi mõtlesin, et proovin veel teivashüpet, aga kukkusin tartaanile ja kand sai põrutada,» rääkis Õiglane eile päeval Postimehele nukral toonil.

Õiglane sai möödunud aastal Londoni MMil isikliku rekordiga 8371 punkti neljanda koha, seejuures püstitas eestlane tiitlivõistlusel neli isiklikku tippmarki. Sisehooajal veetis Õiglane kolm kuud kaitseväeteenistuses, kuid lootis siiski võistelda Birminghamis sise-MMil, kuhu ta kutset ei saanudki.

Elu pole ka pärast vigastust seisma jäänud ning treener Sven Andresoo ei tee hoolealuse vigastusest esialgu suuremat numbrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles