Kas kohutav nädal on pannud Manchester City enda võimetes kahtlema?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Läinud nädal oli tõepoolest selline, mida Manchester City ja nende fännid sooviksid kiiresti unustada: kaks ülivalusat kaotust nii Meistrite liigas kui koduses Premier League'is. Üks võõrsil Liverpoolile, kus 0:3 oldi poolajaks kaotusseisus ja teine kodus linnarivaalile Manchester Unitedile, kus poolajaks oldi 2:0 eduseisus. Kuidas võib see mõjutada teisipäevast korduskohtumist Liverpooli vastu?

Kui Pep Guardiola läinud kolmapäeva hommikul üles tõusis, ei osanud ta aimatagi, et viis päeva ja kaks mängu hiljem on ta teeninud null võitu ja lasknud sisse kuus väravat. Käes on hooaja tähtsaim mäng, mis tuli varem, kui ta eeldas: ei, tegemist ei ole Meistrite liiga finaaliga, vaid ellujäämismänguga Liverpooli vastu.

Laias laastus oli plaan lihtne: võõrsil väravatega viik, et võõrsil värava reegel ikka nende kasuks mängiks ja kodus hoida taga null ja ise lüüa mõni. Nagu sel hooajal kombeks. Aga Anfieldil toimunud fopaa lõi plaanid sassi. Seetõttu pidi koleda mälestuse summutama võit Manchester Unitedi üle, mis kindlustanuks tiitli ja pidustused võinuks alata. Aga ei veel.

Põhiline küsimus enne kohtumist on City mentaliteedis ja häälestuses: kui tõsiselt on see kahe valusa kaotusega pihta saanud ja milline on mängijate eneseusk. On fakt, et kaitses tuleb surmkindlalt nulli hoida, sest ühe sisselastud värava puhul peab Manchesteri helesinine klubi skoorima juba viis!

Liverpoolil on nägu naerul, sest nende talisman Mohamed Salah saab peatreener Jürgen Kloppi sõnul korduskohtumises kaasa teha. Punasärkide fännibaas oli väga mures, kui Klopp egiptlase lonkamist märkas ja ta välja vahetas, kuid nüüd on asi selge. Tegemist oli kerge vigastusega ning Premier League'i parim väravakütt on teisipäeva õhtuks juba rivis.

Aga väravalööjatest. Optibet pakub, et kõige tõenäolisemalt skoorib Manchester City ründaja Sergio Agüero, koefitsiendiks 1.85. Mohamed Salah on ilmselgelt Liverpooli leeri ohtlikeim mees. Panusta egiptlasele ja saad raha 2.25-kordselt tagasi!

Huvitavad panused on ka mustadele hobustele. City kapten Vincent Kompany skooris Unitedi vastu, miks mitte ka Liverpooli? 7.75 koefitsient väärib proovimist. Või City võrku hullu pommlöögi virutanud Alex Oxlade-Chamberlain? Kui sahistab, siis 6.75-kordselt saad raha tagasi.

Veidi huvitavam on panustada City väravate arvule. Kui tunned, et Liverpool kestab kaitses ja hoitakse külma närvi, lastes endale lüüa null, siis 9.25-kordselt raha tagasi näib päris mahlane koefitsient. Vaata kõiki koefitsiente siit!

Foto: Optibet

Ja kindlasti läheb mäng väga tuliseks. Eriti kui kodutiim on edasi mitte pääsemas, siis hakkavad mehed üle keema. Punane kaart on väga tõenäoline. Optibet pakub punase kaardi koefitsiendiks 3.85. Vaata kõiki koefitsiente siit!

Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles