Belgia rattur kukkus ja suri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

JALGRATTASPORT. Raskeimaks ühepäevasõiduks peetav Pariis–Roubaix lõppes tänavu traagiliselt, sest nõudis 23-aastase belglase Michael Goolaertsi elu. Verandas Willems-Crelani tiimi rattur kukkus Põhja-Prantsusmaal toimunud sõidul munakividel ja arstidel ei õnnestunud tema elu päästa.

Esialgsetel andmetel tabas Goolaertsi infarkt ja ta viidi helikopteriga Lille’i haiglasse, kuid ta suri seal juba samal ehk pühapäeva õhtul. «Oleme kirjeldamatu kurbusega sunnitud teatama, et meie rattur ja sõber on lahkunud. Ta suri pereliikmete ja lähedaste keskel. Meie mõtted on sel raskel ajal nendega. Igakülgne meditsiiniline abi ei suutnud kahjuks tema elu päästa,» teatas meeskond.

Goolaerts kukkus 257 km pikkuse võidusõidu 109. kilomeetril. Võistluse arstid leidsid ta teadvusetuna raja äärest. Teleülekandest võis näha, kuidas teda püüti teepervel elustada. Peagi levis üle ilma teave, et ratturi seisund on eluohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles