Verstappen vastas Hamiltoni ropule solvangule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA

Bahreini vormel 1 etapi järel põhjustas õrnahingelisematele televaatajatele hingehaavu Lewis Hamilton, tarvitades telekaameraid märkamata Max Verstappeni kohta roppu hinnangut. 20-aastane Verstappen võttis ise asja mõistusega ning ei hakanud tituleeritud kolleegi halva sõnakasutuse pärast hukka mõistma.

«On alles t*rapea!» ühmas Hamilton, olles vaadanud esikolmikule mõeldud ruumis Verstappeni teleintervjuud. Hamiltoni pahameele pälvis Verstappen seetõttu, et kohe sõidu alguses põrkasid mehed kokku ning hollandlane pidas vähemalt osaliselt süüdlaseks konkurenti.

Verstappen nägi salvestust Hamiltoni öeldust hotellitoas. «Ta on just autost välja astunud. Sellised asjad juhtuvadki täpselt siis, kui adrenaliin on veel üleval,» ütles Verstappen.

Teleintervjuus, mis Hamiltoni vihaseks ajas, sõnas aga Verstappen: «Keegi sõitis mulle tagant otsa. Olin eespool ja üritasin muidugi Lewist ka natuke suruda, aga talle see ilmselt ei meeldinud. Tal oli küllaga ruumi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles