NBA põhiturniiri viimane voor pakub palju põnevust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (0)
Russell Westbrook (0) Foto: Jasen Vinlove/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA jätkub põnevust ka põhiturniiri viimastesse mängudesse, sest läänekonverentsi viimase play-offi koha eest on jätkuvalt võitlemas kaks võistkonda.

Üks mäng enne 82-mängulise põhihooaja lõppu on nii Minnesota Timberwolvesil kui Denver Nuggetsil võrdselt 46 võitu ja 35 kaotust. Ning mis kõige põnevam – hooaja viimases mängus lähevadki meeskonnad omavahel vastamisi. Möödunud ööl sai Timberwolves 113:94 jagu Memphis Grizzliesest, Nuggets alistas 88:82 Portland Trail Blazersi.

Viimasesse vooru jagub põnevust ka statistikahuvilistel, sest Oklahoma City Thunderi superstaaril Russell Westbrookil on võimalus teist põhihooaega järjest keskmisteks numbriteks kirja saada kolmikduubel.

Eile alistas Thunder 115:93 Miami Heati. Westbrook viskas mängus 23 punkti, andis 13 korvisöötu ning võttis 18 lauapalli. Just lauapallid on need, mida Westbrook järgmises mängus kindlasti hoolega noppima hakkab.

Üks mäng enne põhiturniiri lõppu on tema statistilised näitajad 25,6 punkti, 10,1 lauapalli ning 9,8 korvisöötu mängu kohta. Selleks, et hooaja keskmiseks näitajaks kolmikduubel saada, tuleb tal viimases mängus Grizzliese vastu kirja saada 16 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles