McGregori ja Mayweatheri võimalik MMA-matš peetaks kohandatud reeglitega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather alistas augustis peetud poksimatšis tuntuima UFC-võitleja Conor McGregori ja teatas karjääri lõpetamisest.
Floyd Mayweather alistas augustis peetud poksimatšis tuntuima UFC-võitleja Conor McGregori ja teatas karjääri lõpetamisest. Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports/Scanpix

Kõik märgid viitavad sellele, et Floyd Mayweather võitleb õige pea MMA-puuris Conor McGregoriga. Küll aga pole tegu tavalise vabavõitlusmatšiga, sest vanameistri Mayweatheri jaoks tehakse reeglites muudatusi.

Näiteks ei ole tulevases matšis lubatud jalalöögid, küünarnukulöögid ning põlvelöögid. Küll aga võideldakse tavapäraselt viis viieminutilist raundi ning seda MMA-puuris.

Mayweather on juba ise avalikult kinnitanud, et kui summa on õige, on ta valmis vabavõitluses kätt proovima. «Kui ma tagasituleku teen, siis teen seda MMA-puuris. Kui raha on õige, olen selleks valmis. Ma võin teha, mida iganes ma tahan. Olen Floyd Mayweather,» ütles ameeriklane.

Ka UFC sarja boss Dana White on üsna enesekindel, et matš McGregori ja Mayweatheri vahel toimub. «Mayweather teab, et mängus on suur raha. Olen üsna kindel, et see juhtub.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles