Bayern mängib kodus ehk kuidas veedab Sevilla 90 minutit kaasreisija rollis

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Võõrsil väärika 2:1 võidu teeninud Bayern München kindlustas läinud nädalavahetusel Bundesliga tiitli, Sevilla aga hävis Celta Vigole 0:4. Pole küsimustki, millise tiimi moraal on kõrgem ja kellel on võimsam eneseusk. Ja see mängib Meistrite liiga veerandfinaalis rolli, eriti korduskohtumises.

Bayern mängib kodusel Allianz Arenal. Sel hooajal on liigas mängitud 14 mänguga vaid kaks korda viiki, ülejäänud mängud on lõppenud kodutiimi võiduga. Jah, nad ei ole sel hooajal veel kordagi kaotanud. Meistrite liigas on sel hooajal kaotatud vaid korra ja sedagi endise lootsi Carlo Ancelotti ajal, kuid sedagi võõrsil: kodus pole isegi viikigi mängitud.

Ja Bayerni masin töötab täistuuridel ja õlitatult. On ülimalt keeruline näha, et Sevilla suudab neid Allianzil üllatada. Minuga nõustub ka Optibet, kes Sevilla võidu koefitsiendiks on pannud võimsad 12.25.

Veidi reaalsem on panustada Bayerni vähemalt kolmeväravalise võidu peale, koefitsiendiks 2.30. Vaata kõiki koefitsiente siit!

Foto: Optibet

Optibet usub, et Bayern taob puuri isuga täis, sest 3+ värava löömisel saad raha tagasi 1.6-kordselt! Ja kaitses hoitakse asjad paigas, sest Sevilla ei skoori ja raha tagasi 1.9-kordselt.

 Vaata kõiki koefitsiente siit!

Foto: Optibet
Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles