Selveri peatreener kaotusest: mängijad polnud täielikult asja juures

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarlased olid kokkuvõttes igas elemendis Selverist paremad ja võtsid oodatult teise võidu.
Saarlased olid kokkuvõttes igas elemendis Selverist paremad ja võtsid oodatult teise võidu. Foto: Tairo Lutter

Saaremaa võrkpalliklubi lahutab Eesti meistrivõistluste finaalist veel vaid üks võit, sest poolfinaali teises kohtumises alistati tiitlikaitsja Tallinna Selver 3:1.

«Me pole kordagi nii kehvasti mängu alustanud,» oli Selveri lätlasest peatreener Austris Stals samaaegselt nii üllatunud kui ka pahane. «Hüppa palli järele ja võitle! Ma ei nõua muud, kui seda, et mängijad täielikult asja juures olnud. Aga täna nad millegipärast polnud ja ma ei tea, miks.»

Kehv päev oli eelkõige just Selveri kahel noorel, sidemängijal Renet Vankeril ja nurgaründajal Albert Hurdal. 19-aastase Vankeri tõsted kõikusid üles-alla, Hurt oli aga eriti suurtes raskustes Saaremaa pallingute vastuvõtmisega.

«Ma arvan, et see on psühholoogiline probleem,» vaagis Stals. «Eks ka minul tuleb õppida veel. Pean leidma õiged sõnad, mille abiga mehed mängima saada. Olen veel kangesti noor peatreeneri ametis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles