Millega sütitas Jürgen Klopp Liverpooli vaheajal mängu muutma?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel saab Jürgen Klopp ja terve Liverpooli klubi teada, kes ootab ees Meistrite liiga poolfinaalis.
Reedel saab Jürgen Klopp ja terve Liverpooli klubi teada, kes ootab ees Meistrite liiga poolfinaalis. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix

Meistrite liigas poolfinaali jõudnud FC Liverpooli peatreener Jürgen Klopp avas pisut katet, mida rääkis pärast kesist avapoolaega oma mängijatele riietusruumis, millele järgnes hoopis teise ilmega teine kolmveerandtund ja 2:1 võit.

Teatavasti kaotas Liverpool eile õhtul avapoolaja 0:1. Polnuks mingi ime, kui numbrid tablool olnuks veel suuremad - võõrustajate surve oli meeletu ning Liverpoolil oli tublisti õnne.

Pärast puhkepausi oli väljakul täiesti teise ilmega külalismeeskond. «Mängu käigus tuleb osata õppida ja kohaneda. Loomulikult ma ei soovinuks seda, aga kiire avavärav polnud mu jaoks eriline probleem. Probleem oli, kuidas me sellele reageerisime,» selgitas Klopp intervjuus BT Spordile.

Sakslasele ei meeldinud, kuidas hoolealused keskendusid Manchester City mängijatega vaidlemisele, suluseisude nõudmisele ja mitte mängule. «Vaheajal ütlesin poistele: kui nad tahavad teilt palli kätte saada, siis nad peavad teid tapma. Muud võimalust ei saa olla. Teatud hetkedel tegime selle neile liiga lihtsaks. Samuti tõusime kaitseliini ja pressinguga ise kõrgemale. Tahtsime palli võita, mitte lihtsalt loota, et keegi leiab juhuslikult Mo (Salahi) või Sadio (Mane).»

Kloppi kokkuvõte kõlas: «Pidime alustama uuesti. Ja mul on hea meel, et seda poisid tegidki. Teadsime, et kui lööme ühe, muutub õhkkond täielikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles