Red Bull selgitas, mis juhtus Ricciardo ja Verstappeniga Bahreinis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA

F1-sarja hooaja teine etapp Bahreinis lõppes õnnetult Red Bulli sõitjatele Daniel Ricciardole ja Max Verstappenile, kes pidid erinevatel põhjustel sõidu katkestama üsna varajases faasis.

Viiendalt stardipositsioonilt alustanud Ricciardo teekond lõppes juba esimesel ringil, teisest kümnest startinud Verstappen sai rajal kokku Lewis Hamiltoniga ning kokkupõrge lõhkus tema auto vedrustuse.

«Probleem, mis juhtus Ricciardoga, polnud esmakordne. Kui tehniline probleem sõidu lõpetab, siis pole midagi teha,» sõnas Red Bulli nõuandja Helmut Marko väljaandele Motorsport. «Maxi tabas ebaõnn – raske kokkupõrge lõhkus tema auto ratta ja kahjustada sai ka diferentsiaal,» kommenteeris Marko.

Marko sõnul oli Red Bull Bahreinis konkurentsivõimeline. «Daniel kommenteeris, et ta suutis kuni katkestamiseni Kimi Räikkönenil lähedal püsida. Max tundis, et ta on võimeline Hamiltonist mööduma,» selgitas Marko.

Bahreini võidusõidu võitis Ferrari piloot Sebastian Vettel, poodiumile jõudsid mõlemad Mercedese võitjad Valtteri Bottas ja Hamilton. MM-sarja üldarvestuses hoiab esikohta 50 punktiga Vettel, Hamilton jääb temast maha juba 17 punktiga. Ricciardo (12 punkti) paikneb pingereas seitsmendal, Verstappen (8) kümnendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles