Rein Pill lõpetas MK-finaali soojendussõidu kolmandana

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok 2017. a Omahas MK-finaalis teisel osavõistlusel.
Rein Pill ja A Brok 2017. a Omahas MK-finaalis teisel osavõistlusel. Foto: Haide Westring

Eesti takistussõitjad Rein Pill ja Urmas Raag tegid täna Pariisis toimuva maailmakarika finaali raames esimese stardi. Niinimetatud soojendussõidu lõpetasid Pill ja A Brok kolmandal kohal.

Maailmakarika finaalis osalevad sportlased startisid täna warm up sõidus, kus said proovida platsi olusid ja hobuste valmisolekut homseks esimeseks finaali osavõistluseks. Kuna tegemist oli tutvumissõiduga, siis paljud ratsanikud katkestasid sõidu mõne hüppe järel, et säästa hobuseid järgmisteks tähtsamateks parkuurideks. Nii tegid ka Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart. Raag startis ka oma teise ratsu Carlosega, kellega lõpetati 9 karistuspunktiga. Pill otsustas parkuuri lõpuni sõita ja tegi A Brokiga enda kohta rahuliku ja ilusa sõidu. Kuna A Brok on tavapäraselt kiire minekuga, tuli puhta soorituse juures ka kiire aeg, mis tõi meie paarile kolmanda koha šveitslase Steve Guerdat ja sakslase Deusseri järel.

Kuvatõmmis tänastest tulemustest.
Kuvatõmmis tänastest tulemustest. Foto: FEI

Kurvad uudised tulid aga meie naabritelt Lätist. Nimelt ei tundnud Kristaps Neretnieksi hobune Moon Ray end hästi ja sportlane loobus MK-finaalsõitudes osalemast. Küll aga stardib ta oma teise hobusega teistes võistluse raames toimuvates parkuurides. Teatavasti oli Neretnieks kolmas sportlane meie liigast, kes MK-finaali pääses.

Maailmakarika finaalsõidud algavad homse I osavõistlusega, mis algab Eesti aja järgi kell 21.30. Võistlust saab jälgida FEI TVst.

Tulemused ja stardijärjekorrad

Võitluse kodulehekülg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles