Euroopa liiga poolfinaalid tõotavad tulla ülimalt võitluslikud

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Läinud nädalal sai Euroopa liiga veerandfinaalide avakohtumises sotid justkui kolmes kohtumises selgeks, kuid miski pole veel sajaprotsendiliselt kindlustatud: kollaps hiilib ligi nii Arsenalile, Laziole kui ka Atletico Madridile.

Miks kollaps? Arsenal võitis Moskva CSKA-d 4:1, Lazio Salzburgi 4:2, Atletico Madrid Sportingut 2:0. Mitmeväravalised eduseisud on turvalised, kuid Meistrite liigas suutis AS Roma just mitmeväravalisest kaotusseisust välja tulla ning Barcelonat ennast poolfinaali ukse taha jätta: miks peaks Euroopa liigas näiteks Salzburgi või Sportinguga teisiti juhtuma?

CSKA vajab kolmeväravalist, Salzburg kaheväravalist, Sporting kolmeväravalist võitu, et edasi pääseda. Arsenal aga on võõrsil olnud kaitses kindlam kui kodus, Lazio suutis Kiievi Dünamot võõrsil nulli peal hoida, Atletico on teadatuntud oma kompaktse ja efektiivse kaitse poolest. Tagaajajatel läheb raskeks.

Optibet usub, et CSKA skoorib, aga korra. Samas miks mitte panna Arsenali kaitse suutlikkusele hoida taga null? Raha kolmekordselt tagasi! Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Vast vooru põnevaim kohtumine on Marseille'is, kus RB Leipzig läheb poolfinaalkohta kindlustama. 1:0 võit avavoorus on küll õhkõrn edu, aga piisab võõrsil prantslaste neutraliseerimisest ja edasipääs on olemas. Kodutiim peab ründama ja skoori viigistama ehk esimesena võiksid skoorida just nemad: Raha 1.8-kordselt tagasi. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Dortmundi enda karikasarjast välja lükanud Salzburg suutis Roomas lüüa kaks võõrsilväravat ja on valmis ka Laziot välja puksima. Itaallaste ründeliin on üpris õlitatud ja Luis Alberto - Ciro Immobile duo töötab oivaliselt: eelmises kohtumises skooris Immobile korra ja Alberto sai kirja ühe väravasöödu. Kumbki nendest lööb ka Salzburgi vastu, miks mitte? Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Sporting võõrustab Atletico Madridi - tiimi, kes õnnetult kukkus Meistrite liiga grupifaasist välja, kuid eelnevatel hooaegadel on jõudnud mitmel korral finaali, läinud hooajal ka poolfinaali. On selge, et nad on selle sarja favoriidid ning on väga raske näha Sportingu üllatust.

Atletico võidab ja raha 1.85-kordselt tagasi. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles