Järveoja: Toyota võiks esimese võidu sellel hooajal juba ära ka võtta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Järveoja ja Ott Tänak said Korsika rallil teise koha
Martin Järveoja ja Ott Tänak said Korsika rallil teise koha Foto: Toyota GAZOO Racing

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja rääkis Kuku raadio podcastis «Powerstage», mis olid Korsika ralli meeleolukamad ja raskemad kohad.

«See ralli on päris raske ja keeruline. Praegu istun, selg on ikka päris kange. G-jõudu sai tunda päris mitmel päeval. Asfaldil on nende autodega hoog kohati päris suur. Samas kui hoog on suur ja kõik tuleb ilusti välja, on teistpidi väga nauditav. Pole lihtne ralli, aga samas poodiumil lõpetada on alati hea,» rääkis Järveoja.

Neli MM-rallit on praeguseks sõidetud ning Tänak-Järveoja on saanud kõige rohkem katsevõite - 17. Ometi pole eestlased veel Toyotas rallivõiduni jõudnud, kuid kaukas on kaks teist kohta. Kas viiendal MM-rallil saadakse komplekt kokku?

«Mehhikos julgen väita, et meil oli võiduks kiirus olemas, aga seal tabas meid mehaaniline ebaõnn. Argentinas on meil kolmas rajapositsioon, eks paistab, kuidas seal teeolud on. Praegu ei oska öelda, sest siit Euroopast ei tea, mis olud seal on.

Kindlasti tulevad Jari-Matti ja Esapekka seal rallil tagantpoolt. Üldkokkuvõttes võiks Toyota esimese võidu sellel hooajal ära ka võtta. Kui testid Argentinas tehtud saame, siis oskame rohkem öelda, kuidas auto kruusa peal on,» sõnas ta ning lisas, et Mehhikos oli siiski oma kõrguste vahe tõttu eripära sees. «Argentina tuleb ikka päris kruusaralli!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles