Reali välditi! Klavan ja Liverpool said teada Meistrite liiga poolfinaalivastase

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes tuleb Liverpooli vastaseks? AS Roma, Madridi Real või Müncheni Bayern?
Kes tuleb Liverpooli vastaseks? AS Roma, Madridi Real või Müncheni Bayern? Foto: Michael Sedgwick/imago/Focus Images

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool kohtub Meistrite liiga poolfinaalis AS Romaga, esimene mäng peetakse Anfieldil. Müncheni Bayerni vastaseks loositi Madridi Real. Poolfinaalide avamängud peetakse 24. ja 25. aprillil, kordusmatšid 1. ja 2. mail.

Euroopa liigas loositi kokku surmapaar, kui omavahel kohtuvad poolfinaalis Arsenal ja Atletico Madrid. Teises poolfinaalis on vastamisi Marseille Olympique ja üllatuse sepistanud Salzburg.

Klavanil puudub eelistus, kelle fortuuna võiks vastu tuua: «Manchester City oli meie vastu favoriit, aga me võitsime. Oleme tõestanud, et võime mängida ükskõik kelle vastu. Kui tahad lõpuni minna, peadki olema valmis heitlema kõigiga. Lisaks on karikaformaat võrreldes liigaga midagi muud.»

Poolfinaalide avamängud peetakse 24. ja 25. aprillil, kordusmatšid 1. ja 2. mail. Meistrite liiga finaal toimub 26. mail Kiievis. 

Ühtlasi toimub täna Euroopa liiga loos, kus pääsesid nelja parema sekka Londoni Arsenal, Madriti Atletico, Marseille Olympique ja RB Salzburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles