Mart Soidro: Kalev/Cramo Ühisliigas - kaval käik või amoraalne samm?

Mart Soidro
, literaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo kaotas kolmapäeval Ühisliigas kodus 95:105 Moskva CSKA-le.
BC Kalev/Cramo kaotas kolmapäeval Ühisliigas kodus 95:105 Moskva CSKA-le. Foto: Tairo Lutter

Neljapäeval esitles kaitsepolitseiamet oma Toompuiestee  kontoris paarikümnele ajakirjanikule järjekordset aastaraamatut, päev varem jälgis aga Rocca al Mare kontserdi- ja spordihallis 2800 korvpallisõpra suurt mängu Kalev/Cramo ja Moskva CSKA vahel. Kui uskuda pelgalt portaalipealkirju, leidis verd tarretama panev sündmus aset  Saku suurhallis.

«Tohutu ebaõnn, meeletu võitlus, vapper langemine,» võttis Taaveti ja Koljati kohtumise kokku Peep Pahv (Delfi, 12.04.2018). «Uskumatu mäng ehk kuidas seitse* pöialpoissi punase draakoni kangeks ehmatasid,» iseloomustati mängu Kalev/Cramo kodulehel. Täpsustuseks ehk niipalju, et tärn seitsme järel ja pöialpoiste ees oli avanss Madis Soodlale, «kes andis endast parima, kaaslasi pingilt toetades.» Ühesõnaga: üheteistkümne punadraakoniga võitles tegelikult kuus kalevlast.

Vaevalt et kapo oma raamatuesitlust Kalev/Cramo ja Venemaa armee keskspordiklubi duellijärgsele päevale rihtis. Polnud nende võimuses ega ka nende ülesanne kohtumisele kätt ette panna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles