Andrei Ševtšenko sillutas Liverpoolile ja Ragnar Klavanile tee Tallinna (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool on globaalse haardega jalgpalliklubi, kelle matše Meistrite liiga poolfinaalis jälgitakse igas maailma otsas. Fotol silmitseb Mohamed Salahi särki kandev Liverpooli fänn Malaisias välja pandud näitust erinevatest Liverpooli mänguvormidest.
Liverpool on globaalse haardega jalgpalliklubi, kelle matše Meistrite liiga poolfinaalis jälgitakse igas maailma otsas. Fotol silmitseb Mohamed Salahi särki kandev Liverpooli fänn Malaisias välja pandud näitust erinevatest Liverpooli mänguvormidest. Foto: MOHD RASFAN/AFP/Scanpix

Meistrite liiga poolfinaalis pole lihtsaid vastaseid, aga on lihtsamad. Just sellise loosis Ukraina kõige edukam jalgpallur Andrei Ševtšenko eile vastaseks Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubile Liverpoolile, kes kohtub AS Romaga, kuna teises poolfinaalis lähevad vastamisi Madrid Real ja Müncheni Bayern.

Ševtšenko oli fortuunaks põhjusel, et tänavune Meistrite liiga finaalmäng peetakse 27. mail Kiievis. Et tolle mängu võitja osaleb 15. augustil Tallinnas mängitavas Euroopa superkarikafinaalis, võibki öelda, et Ševtšenko sillutas Liverpoolile ja Klavanile tee Eesti pealinna, sest Liverpooli võimalused Meistrite liiga võitjaks tulla eilse loosiga kahtlemata tõusid.

Enne loosimist oli kihlveokontorite koefitsientides hierarhia selgelt paigas – Real soosik number üks, Bayern number kaks, Liverpool number kolm ja Roma pika-pika vahega number neli. Et kaks tippklubi omavahel kokku loositi, tõmbus esikolmik aga kokku. Reali võimalused pisut kahanesid (sest nad said keerulise loosi), Bayerni omad jäid laias laastus samaks ning Liverpooli omad tõusid (sest nad said hõlpsaima loosi).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles