Koolisõidu MK-finaali suurfavoriit põrus esimesel võistluspäeval

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Graves ja Verdades Pariisis GP võitjatena.
Laura Graves ja Verdades Pariisis GP võitjatena. Foto: Merike Udrik-Õispuu

Koolisõidu MK-finaal algas väikese üllatusega, kui peafavoriidiks peetud Isabell Werth hobusega Weihegold OLD pidi leppima teise kohaga ameeriklanna Laura Gravesi ja Verdadese järel.

Täna alustasid koolisõitjad oma maailmakarika finaali, kui sõideti Grand Prix programmi. Suurfavoriidi ja tiitlikaitsja Isabell Werthi ning Weihegoldi sõit ei õnnestunud täna ideaalselt ja paar pidi leppima tulemusega 78.261% kui seevastu nende põhiliseks konkurendiks peetud ameeriklanna Laura Graves skooris hobusega Verdades 81.413% ning võttis avavõistluse võidu.

Isabell Werth ja Weihegold Pariisis GP soorituse järel.
Isabell Werth ja Weihegold Pariisis GP soorituse järel. Foto: Merike Udrik-Õispuu

Täna alustasid koolisõitjad oma Maailma Karika finaali, kui sõideti Grand Prix programmi. Suurfavoriidi ja tiitlikaitsja Isabell Werthi ning Weihegoldi sõit ei õnnestunud täna ideaalselt ja paar pidi leppima tulemusega 78.261% kui seevastu nende põhiliseks konkurendiks peetud ameeriklanna Laura Graves skooris hobusega Verdades 81.413% ning võttis avavõistluse võidu.

Koolisõidu MK-võitja selgub homse vabakava järel, võistlus algab Eesti aja järgi kell 15.00.

Kõik Pariisi tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles