Urmas Raag pääses Pariisis MK-finaali lõppvõistlusele

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede hilisõhtul viidi Pariisis läbi tänavuse maailmakarika finaali teine osavõistlus, kus Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart suutsid vältida vigu takistustel ning tagasid omale pääsu pühapäeval peetavasse kahevoorulisse finaali. Liidrina jätkab ameeriklanna Elizabeth Madden.

Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart tegid Pariisis MK-finaali teises osavõistluses fantastilise sõidu, kui nad suutsid vältida vigu parkuuris. Kahjuks ületas meie paar küll normiaega, mis andis ühe karistuspunkti ja kokkuvõttes 14. auhinnalise koha. Sellega tagas Raag 18ndana pääsu pühapäevasesse otsustavasse finaali.

Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart Pariisis MK-finaali II osavõistlusel.
Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart Pariisis MK-finaali II osavõistlusel. Foto: Merike Udrik-Õispuu

Stardis olid ka Rein Pill ja A Brok, kelle sõit lõppes 12 karistuspunktiga, mis andis 31. koha nii sõidu kui kahe osavõistluse arvestuses. Paraku jäi Pill esimesena otsustavast pühapäevasest kahevoorulisest sõidust välja.

Rein Pill ja A Brok MK-finaali II osavõistusel Pariisis.
Rein Pill ja A Brok MK-finaali II osavõistusel Pariisis. Foto: Merike Udrik-Õispuu

Teise osavõistluse järjest võitis ameeriklanna Elizabeth Madden, kes oli kiireim tänastel ümberhüpetel. Madden võistleb hobusega Breitling LS. Täna lõpetas teisena maailma reitingus sama positsiooni hoidev hollandlane Harrie Smolders hobusega Emerald, kolmas oli rootslane Henrik von Eckermann hobusega Toveks Mary Lou.

Elizabeth Madden ja Breitling Pariisi MK-finaali II osavõistlusel
Elizabeth Madden ja Breitling Pariisi MK-finaali II osavõistlusel Foto: Merike Udrik-Õispuu

Kahe osavõistluse tulemusena stardib pühapäeval karistuspunktideta Madden, von Eckermannil on teisena neli ning jänkil Devin Ryanil kuus karistuspunkti. Raag stardib pühapäeval 18. positsioonilt 18 karistuspunktiga.

Seis enne finaali

Kõik Pariisi tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles