Nõmme Kalju andis võõrsil Viljandi Tulevikule koslepi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liliu
Liliu Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel jätkab kaheksa mängu järel kaotuseta Nõmme Kalju. Seekord alistati võõral väljakul Viljandi Tulevik 6:0.

Esimene poolaeg lõppes kaljukate kolmeväravalise võiduga, kui kahel korral jõudis sihile Vladimir Avilov ning korra Liliu. Teisel poolajal sahistasid võrku Aleksandr Volkov, Alex Matthias Tamm ja Liliu. Tulevik lõpetas kohtumise kümnekesi, sest teise poolaja keskpaigas teenis punase kaardi Alex Roosalu.

Samal ajal mängisid Tartus sealne Tammeka ja Narva Trans. Neljandat kohta ihkavad meeskonnad leppisid 1:1 viiki. Dmitri Barkov viis külalised esimese poolaja lõpus juhtima, kuid Kaspar Pauri tabamus mõned minutid enne lõpuvilet kinkis võõrustajatele väärt viigipunkti.

Kalju hoiab liigatabelis 20 punktiga liidrikohta. Tammeka on 16 punktiga neljas, Trans 15 silmaga viies ja neli punkti kogunud Tulevik kaheksas. Õhtuses mängus lähevad vastamisi igipõlised rivaalid Tallinna Levadia ja Tallinna Flora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles