Guardiola kaebas ära, millised Inglismaa tippklubid olid hääletusel videokohtunike vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: Anthony Devlin/AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga klubid otsustasid eilsel koosolekul, et järgmisel hooajal ei kasutata videokohtunikke. Manchester City peatreener Pep Guardiola teatas, millised tippklubid ei soovinud videokohtunikke.

Uue süsteemi, mida kasutavad näiteks Saksamaa ja Itaalia kõrgliigad, poolt pidid olema kaks kolmandikku ehk vähemalt 14 klubi 20-st. Seda toetust ei kogunud videokohtunike kasutuselevõtt. «Ma arvan, et Manchester City nõustus sellega, kuid teised tippklubid, Manchester United ja Londoni Chelsea, ei tahtnud seda,» sõnas Guardiola.

«See on normaalne, ent see juhtub siiski. Mitte siin Inglismaal, vaid igal pool mujal maailmas. Kohtunikke tuleb aidata, sest tänapäeval on jalgpall kiirem,» lisas hispaanlane, kes tõi näiteks Torino Juventuse ja Madridi Reali Meistrite liiga veerandfinaali kordusmängus esinenud penaltiolukorra. 

Inglismaa on järgmisel hooajal ainuke Euroopa tippliiga, kus jalgpalli mängitakse ilma videokohtuniketa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles