Polegi vigastatud? Klavan sekkus Liverpooli võidumängus vahetusest (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Robin Parker/Sportimage/PA Images

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas Inglismaa kõrgliigas koduväljakul 3:0 Bournemouthi.

Väljakuperemehed viis juba seitsmendal minutil juhtima Sadio Mane. Üheväravalises eduseisus läksid liverpoollased ka puhkepausile. Mohamed Salahi tabamus teise poolaja keskpaigas kindlustas Liverpoolile järjekordsed võidupunktid, sest Bournemouth kaheväravalisest kaotusseisust enam välja ei suutnud rabeleda. Hoopis vastupidi – Roberto Firmino lõi 90. minutil Liverpooli kolmanda värava.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sõnas eilsel mängueelsel pressikonverentsil, et Klavan tundis lihases valu ning jätab tõenäoliselt mängu Bournemouthiga vahele. Seda ei juhtunud, sest Klopp vahetas Klavani 83. minutil Dejan Lovreni asemele. Seega mängis eestlane viimased kümmekond minutit keskkaitses Virgil van Dijkiga.

Liverpool hoiab Inglismaa kõrgliigas 70 punktiga kolmandat kohta, kuid pidanud konkurentidega võrreldes kaks kohtumist rohkem. Manchester Cityl on kirjas 84, Manchester Unitedil 71 ja Tottenham Hotspuril 67 punkti. Õhtuses lahingus lähevad omavahel vastamisi Tottenham ja City.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles