Kumb langeb Prantsusmaal konkurentsist? Aganits või Kreek?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Prantsusmaa võrkpalli meistriliiga veerandfinaalseerias võtavad omavahel mõõtu temporündajate Andri Aganitsa ja Ardo Kreegi koduklubid. Laupäeval peetud seeria teises mängus alistas Montpellier koduväljakul Pariisi Volley 3:1 (25:22, 25:23, 17:25, 25:16).

Aganits panustas põhihooaja kuuendal kohal lõpetanud Montpellier’ võitu kolme punktiga, rünnaku õnnestumisprotsent oli eestlasel 60. Kreek piirdus nelja (protsent 30) silmaga, kuid patustas kahe serviveaga.

Montpellier viigistas veerandfinaalseeria, sest avamängus sai Kreek ja põhihooajal kolmanda koha teeninud Pariisi Volley 3:2 võidu. Selles mängus olid eestlased rohkem pildis ning mõlemad tõid kahekohalise arvu punkte.

Kahe võiduni peetava veerandfinaalseeria kolmas lahing peetakse järgmisel teisipäeval, 17. aprillil.

Martti Juhkami ja Tourcoing madistavad veerandfinaalis Chaumont’ga ning sealgi seerias on mõlemad meeskonnad teeninud ühe võidu. Avamängus jäi Juhkami arvele koguni 18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles