Nii nad ütlesid: Bottas on pettunud, sest väärinuks enda hinnangul võitu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo koos Hiina GP võidukarikaga, taamal soomlased Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen.
Daniel Ricciardo koos Hiina GP võidukarikaga, taamal soomlased Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen. Foto: ALY SONG/REUTERS

Haaravast vormel-1 sarja Hiina GP-st väljus võitjana austraallane Daniel Ricciardo, kelle kõrval jõudsid poodiumile ka soomlased Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen. Mida rääkis esikolmik täna poodiumil?

Ricciardo: «See oli lahe ja ootamatu (võit)! Veel 24 tundi tagasi arvasin, et stardin täna rivi lõpust. Tahan tänada meeskonda - kvalifikatsioon ei sujunud kõige paremini, aga sõit oli suurepärane. Mulle öeldi, et turvaauto on rajal ja tule kiiresti boksi. Pidin kiiresti tegutsema. Nautisin sõitu väga palju!»

Bottas: «Sõit kulges meie jaoks päris hästi kuni turvaauto tulekuni, seejärel olime probleemide küüsis. Olen veidi pettunud, sest sõit sujus kuni sinnani väga hästi. Arvan, et oleksime võitu väärt olnud, aga selline on võidusõit ja selliseid asju juhtub.»

Räikkönen: «Tegin hea stardi, aga esimeses kurvis blokeeris (Sebastian Vettel) mind ja hoopis langesin koha võrra. Mul oli turvaauto tulekuga veidi õnne ja kiirus oli hea. Suutsin Bottasele järele jõuda, sest olin temast kiirem. Aga möödumiseks pidanuks auto veel võimsam olema. Võtan selle vastu, mis mulle anti, sest vahepeal tundus, et ma ei saa mitte midagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles