City võib täna meistriks tulla, aga Guardiola läheb hoopis golfi mängima

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: PAUL CHILDS/Action Images via Reuters

Manchester City võib täna kindlustada Inglismaa meistritiitli. Selleks vajavad nad linnarivaali Manchester Unitedi abi, kes peab kaotama West Bromwich Albionile. City meeskonna peatreener Pep Guardiola ei kavatse aga kell 18 algavat kohtumist vaadata, vaid läheb hoopis golfi mängima.

Eile Tottenhamist 3:1 jagu saanud City alistab ühe enampeetud mängu juures Unitedit 16 punktiga. Kui Manchesteri punane klubi täna kaotab, on selge, et selle hooaja meister on City. Guardiola sellele aga ülemäära tähelepanu ei pööra.

«Ainukene skoor, mida ma tahan teada, on bogey või birdie,» ütles Guardiola, kes lubas golfi mängima minna koos oma pojaga.

Küll aga arvas Guardiola, et tõenäoliselt Manchester United tänase mängu ikkagi võidab ning City saab tiitlivõitu ikkagi oma kodustaadionil tähistada. Järgmise liigamängu peab City 22. aprillil kodustaadionil Swansea vastu. «Oleks väga meeldiv, kui saaksime tiitlit tähistada oma inimeste ees,» ütles Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles