Mercedese pealik kritiseeris autot ja Hamiltoni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA

Mercedese vormel 1 pealiku Toto Wolffi sõnul polnud meeskonna esisõitja Lewis Hamilton Hiina GP nädalavahetusel oma paremate päevade tasemel.

Hamilton teenis Hiina GP-lt neljanda koha ning nimetas ise kogu nädalavahetust katastroofiks. Wolff küll päris samu sõnu ei kasutanud, kuid oli üldplaanis Hamiltoniga nõus.

«Ei Lewis ega auto polnud sel nädalavahetusel oma parimal tasemel. Olen veendunud, et ta on parim sõitja, kuid isegi parimatel on päevi, kus nad ei suuda endast kõike anda,» ütles Wolff.

Kuigi Mercedes oli hooaja avaetapil konkurentidest puhta kiiruse poolest selgelt üle, ei ole järgneval kahel etapil enam nii head minekut näidatud. «Meil oli sel korral probleeme rehvide ülekuumenemisega. Me pole kõige paremas seisus. Kord on rehvid jääkülmad, siis jälle liiga kuumad. Kui saame asjale pihta, võime väga kiired olla. Seda näitas ka Melbourne,» ütles Wolff.

«Üldpilt võib väga kiiresti muutuda. Melbourne’is arvati, et oleme kõigist peajagu üle, kuid nüüd on olukord hoopis teistsugune. Aga ma usaldan oma inimesi. Kui hoiame pea külmana, leiame ka õiged lahendused. Oleme seda minevikus tõestanud,» jätkas Wolff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles