Kõik said vastaseks, keda tahtsid: Liverpool läks kokku AS Romaga, Hispaania ja Saksamaa gigandid klaarivad vanu võlgu

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Meistrite liiga poolfinaalide loos läks Ragnar Klavani koduklubile Liverpoolile suurepäraselt: suudeti vältida tiitlikaitsjat Real Madridi ja Saksamaa meistriks kroonitud Bayern Münchenit ning inglased loositi kokku Barcelonat üllatanud AS Romaga.

Enne loosimist oli juttu, keda mõni tiim tahab: kui Liverpool tahtis eelkõige kõige nõrgemat tiimi poolfinaali vastaseks, siis Bayern saab Real Madridiga hakata vanu võlgasid klaarima: viimati, kui Meistrite liigas kohtuti, oli õhus mitu kohtuniku poolt tehtud valet otsust, mis lõpuks hispaanlastele edasipääsu tagas. Nüüd tahavad ausad sakslased vanu võlgu klaarida.

Optibet tunneb Liverpooli võimu Roma suhtes: avakohtumine on koduplatsil Anfieldil ja seal on sel hooajal oldud väga võimsad – Meistrite liigas pole kodus veel kaotatud ning emotsionaalsed ja energilised kohtumised on toimunud just Anfieldil. Liverpooli võidu korral raha tagasi 1.55-kordselt, mis näib natuke liigategemine Romale. Vaata kõiki koefitsiente siit!

Mohamed Salah kohtub oma eksklubiga ja kindlasti tahaks mees Liverpooli eest ka poolfinaalis skoorida, aga samas ei tahaks ta Roma võrku sahistada. Fakt on see, et skoorimise korral egiptlane oma tabamust ei tähista.

Bayern pole kodus niivõrd suures eelises võrreldes Liverpooliga. Aga ka vastane on hoopis teisest puust – Real Madridi vastu on ka kodus raske (küsige Juventuse käest) ning kodutiimi võidukoefitsiendiks 2.05.

Üsna turvaline panus oleks selle, et mõlemad tiimid skoorivad. Mõlemal on hea rünnak, aga vahel korralikult väristav kaitse ja kohe kindlasti lööb Real oma võõrsilvärava ära. Kui nii läheb, et mõlemad skoorivad, siis raha tagasi 1.5-kordselt. Vaata kõiki koefitsiente siit!

Copy
Tagasi üles