Prantsusmaa sportlane kadus võistluse eel jäljetult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Prantsusmaa triatleet David Bellet-Brissaud pidi võistlema pühapäeval Lõuna-Aafrika Vabariigis toimuval Ironman 70.3 sarja kuuluval võistlusel, kuid kadus veidi enne võistlust jäljetult.

Gabonis elav Bellet-Brissaud jäi turvakaamerate vaatevälja reede varahommikul, kui ta lahkus Port Elizabethis asuvast hotellist.

«Ta tuli oma toast välja, sõitis liftiga alla, väljus hotellist ning jalutas tänavale,» rääkis kohaliku politsei pressiesindaja AFP-le. Sportlase naise sõnul oli mees lahkunud toast ilma mobiiltelefonita ja muude isiklike asjadeta.

Bellet-Brissaudi otsimiseks algatati suurejooneline otsinguoperatsioon, kuhu kaasati nii helikopter, päästekoerad kui ka sukeldujad, kuid seni on otsingud olnud tulemusteta. Lõuna-Aafrikasse jõudnud perekond pakub Bellet-Brissaudi leidmiseni viiva info eest 12 000 randi (800 eurot).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles