Robert Täht sõlmis lepingu Euroopa tippklubiga

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht on järgmiseks hooajaks lepingu juba allkirjastanud.
Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht on järgmiseks hooajaks lepingu juba allkirjastanud. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Eesti viimaste aastate silmapaistvaim võrkpallur Robert Täht lõpetab uue nädala alguses Poolas Lubini Cuprumis oma kolmanda hooaja. «See on 100% kindel, et siia ma ei jää,» kinnitas nurgaründaja, kelle kõrval on samast klubist lahkumas ka Keith Pupart. 

«Tänavusest hooajast võiks rääkima jäädagi. Treenerite-tiim on võrreldes Gheorghe Cretu ajaga täiesti teisel tasemel, ja kahjuks mitte paremuse suunas. Kui sain hooaja esimeses pooles vigastada, tegelesin taastusraviga sisuliselt üksinda. Meeskonna poolt küsiti vaid, kaua ma veel venitan väljakule naasmisega,» meenutab Täht.

Võimsate ründelöökide poolest tuntud mängumees sai vigastada mäletatavasti eelmise aastanumbri sees, kui väänas blokiolukorras hüppeliigese välja.

«Tulingi natuke liiga vara väljakule tagasi. Jala seisund on jätkuvalt selline nii ja naa, paistetus pole tänaseni täielikult taandunud. Õnneks vorm paraneb.»

Täht arvab, et hooaja keskel tekkinud mängupausist hoolimata ta koondisega liitudes ilmselt väga värskelt end ei tunne. «Kui tulin vigastuspausilt tagasi, hakkasin kõike topeltkoormusega tegema. Paljud hommikud olid meil näiteks vabad, aga mina käisin ikka saalis. Pigem väsitas see hooaeg aga vaimselt. Õnneks koondises on hoopis teine suhtumine.»

24-aastane Täht nõustus kergitama saladuseloori ka tuleviku suhtes. «Saan öelda nii palju, et sõlmisin juba kaks kuud tagasi uue koduklubiga lepingu. Meeskond avalikustab uudise lähinädalatel,» rääkis võrulane. Kas tegu on mõne Euroopa tippklubiga? «Jah, võib nii öelda küll. Olen väga rahul selle üleminekuga.»

Enne tuleb aga Tähel ja Cuprumil lõpetada Poola liiga hooaeg, kus tänavu mängitakse seitsmendale kuni kaheksandale kohale. «Klubijuhid on tegelikult hooajaga rahule jäänud, sest arvestades seda, et tegu on kõrgliiga ühe väiksema eelarvega klubiga ja meil oli tänavu väga palju ebaõnne vigastustega, ei kõlaks 7. koht tegelikult sugugi halvana.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles