Giannis Antetokounmpo oli lähedal kolmikduublile, aga Milwaukee Bucks sai teise kaotuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo Foto: Maddie Meyer/AFP

Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBA jätkavad kahe mängu järel play-off-seerias kaotuseta Toronto Raptors, Boston Celtics ja New Orleans Pelicans.

Raptors alistas möödunud ööl Washington Wizardsi 130:119 ning asus nelja võiduni peetavat seeriat 2:0 juhtima. Raptorsi parimana viskas 37 punkti (visked väljakult 14/23) DeMar DeRozan, Wizardsi edukaim skooritegija oli 29 punktiga John Wall.

Milwaukee Bucksi tähtmängija Giannis Antetokounmpo viskas 106:120 kaotusmängus Celticsiga 43 minutiga 30 punkti, andis kaheksa resultatiivset söötu ja noppis üheksa lauapalli. Celticsi parimana jäi Jaylen Browni arvele samuti 30 punkti. Celtics asus seeriat 2:0 juhtima.

Pelicans sai seeria teises mängus 111:102 jagu Portland Trail Blazersist ning haaras samuti 2:0 juhtohjad. Jrue Holiday viskas Pelicansi parimana ja üleplatsimehena 33 punkti, Portlandi poolel jõudsid kahekohalise punktisummani kuus mängijat - parim oli 22 punkti kogunud C. J. McCollum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles