Kreegi koduklubi jõudis Prantsusmaal poolfinaali, Juhkami ja Aganits langesid konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel jõudis poolfinaali Eesti koondise temporündaja Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley. Andri Aganitsa ja Martti Juhkami hooaeg lõppes veerandfinaalis.

Pariisi Volley alistas kahe võiduni peetud veerandfinaalseerias Andri Aganitsa ja Montpellier’ 2:1. Eile toimunud seeria kolmandas lahingus olid koduväljakul mänginud Pariisi Volley võidunumbrid 3:2 (25:23, 19:25, 25:18, 19:25, 16:14). Kreek säras kümne, Aganits nelja punktiga.

Juhkami ja Tourcoing kaotasid veerandfinaalseeria 1:2 Chaumont’ile. Seeria viimases mängus jäädi võõral väljakul tiitlikaitsjale alla 0:3 (20:25, 22:25, 22:25). Juhkami arvele kogunes seitse punkti.

«Vastased olid oma blokk-kaitsega meist selgelt paremad ja seetōttu kujunes mäng meie jaoks raskeks. Hoidsime ennast hea serviga mängus, aga sellest seekord ei piisanud. Järgmine hooaeg jätkan Tourcoing’is ja proovime uuel hooajal teha sammu kōrgemale. Saame osa vōtta ka CEV Cup’ist, mis on taaskord huvitav väljakutse,» kõneles Juhkami Virumaa Teatajale.

Seega jätkab neljast Prantsusmaal mängivast eestlasest heitlust medali nimel vaid Kreek. Kert Toobali koduklubi Rennes Volley play-off-mängudele ei jõudnud. Lisaks Pariisi klubile mängivad nelja parema hulgas Chaumont, Tours ja Ajaccio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles