Petter Northugi saatus selgub lähipäevade jooksul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: Johansen, Carina/NTB scanpix

Rootsi ajaleht Dagbladet kirjutab, et Norra murdmaasuusataja Petter Northug soovib järgmisel hooajal jõuda sprindikoondisse, mida juhendab Arild Monsen.

Treener Monsen sõnas Norra väljaandele NRK, et langetab otsuse selle nädala jooksul. «Ma ei saa spekulatsioone kinnitada ega ümber lükata. Meil on kolmapäeval viimane kokkusaamine ja seejärel otsustame, kes mahuvad koondisse,» rääkis ta.

NRK andmetel on Monsenil ja Northugil olnud sellel teemal mitu jutuajamist ning väidetavalt on kahekordne olümpiavõitja uueks hooajaks motiveeritud. Norra suusaliit andis teisipäeval mõista, et järgmise hooaja koondis teatatakse järgmisel esmaspäeval.

Norra ajaleht Verdens Gang kirjutab, et sealne suusaliit on otsustanud, et kui Northug soovib veel kunagi Norra koondises suusatada, peab ta loobuma koostööst isikliku sponsoriga Coop.

32-aastase Northugi eelmine hooaeg kulges üle kivide ja kändude. Teda vaevasid terviseprobleemid ning tema vorm oli sisuliselt olematu. Northug ei mahtunud Norra olümpiakoondisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles