Rapla põhimängija jääb veerandfinaali avamängust eemale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nolan Cressler (number 24).
Nolan Cressler (number 24). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alexela korvpalli meistriliiga play-off-seeria jätkub täna Raplas, kus kohalik Avis Utilitas Rapla võõrustab kell 19 algavas mängus Tallinna Kalev/TLÜ meeskonda.

Meeskonnad kohtusid põhiturniiri viimases mängus täpselt neli päeva tagasi ja siis jäi kindlalt peale Rapla meeskond numbritega 94:64 (52:30). Mõlemal pool oli puudujaid. Rapla pidi siis ja peab ka täna hakkama saama Gregor Ilvese (põlv, KMLi hooaeg läbi) ning ka Nolan Cresslerita (selg); Kalev/TLÜ-l olid puudu Djordje Dzeletovic ja Kaido Saks - olulised mehed mõlemad.

Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp kinnitas, et Nolan Cressler täna väljakule ei jookse. «Nolani seis läheb järjest paremaks, kuid tänasest mängust jääb ta kõrvale.»

Laupäevases mängus sai viga ka Kalev/TLÜ raudvara, mängujuht Kristo Saage, kes viidi traumapunkti. Meeskonna mänedžer Oliver Läll sõnas täna varahommikul Basket.ee-le, et arstid mehel murde ei tuvastanud ja tänasele mängule ta siiski ülesse antakse. «Seda, kas Saage täna ka väljakule jookseb, otsustatakse mängueelsel soojendusel. Pigem siiski mitte,» kommenteeris Läll.

Kaido Saksa seisund lubab klubi esindaja sõnul pigem mängida, Djordje Dzeletovic jääb suure tõenäosusega mängust eemale. Teadaolevalt on niikuinii puudu Kalev/TLÜ kõige kiirem mängumees, teine mängujuht Tom Kaldre, kelle jaoks hooaeg on samuti läbi.

Kalevi read on hõredad, mistõttu peavad allesjäänud mehed tegema vägeva esituse, et täna löögivalmis olla. Korra on tänavu Kalev/TLÜ suutnud ka Raplat võita, see juhtus 11. novembril Tallinnas (76:70). Võib lisada, et 2. märtsil võitis Rapla kodus vaid 65:64.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles