Video ja galerii: peomeeleolus maastikurallitaja kündis pool parki üles (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva, 14. aprilli õhtul sai politsei Pärnu Papiniidu silla juurde kaks väljakutset. Esmalt teatati joobes isikust, kes tuigerdab sõiduteel ja üritab ronida üle sillapiirde raudteele. Seejärel tuli väljakutse silla lähedale discgolf’i-rajale, kus keegi autoga haljasalal tuuritas, jättes endast maha küntud pinnase.

Pärnu discgolf’i-klubi liige Urmas Lääne rääkis, et nädalavahetuse õhtul soovis kettagolfiharrastaja minna Papiniidu silla kõrvale mängima. Kohapeal sattus ta aga peale pidutsevale kambale: kakeldi ja laamendati. Tagatipuks tiirutas 17. raja haljasalal maastur, kündes metsaaluse üles. Pealtnägija helistas kohaliku discgolf’i-klubi juhatuse liikmele, kes omakorda teatas juhtunust politseile.

Lääne ütlust mööda on aeg-ajalt varemgi ette tulnud, et seal haljasalal autodega paarutatakse, kuid selliseid tagajärgi pole varem kaasnenud. “Kui kohapeale minna, tuleb nutt peale. Väga nukker vaatepilt avaneb,” kommenteeris ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles