Creţu vastuoluline valik

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile avaldas Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Creţu nimekirja koondislastest, kes hakkavad 1. mail valmistuma suvisteks mängudeks.  Mitmendat aastat järjest jäid kaks meeskonna vaieldamatut põhikoosseisu kandidaati – Martti Juhkami (29) ja Keith Pupart (33) – valikust välja.

Võrkpalliringkondades arutleti juba mullu, mis olnuks, kui Juhkami ja Pupart mänginuks eelmisel suvel rahvusmeeskonna eest. Koondisel jäi mäletatavasti ülivähe puudu ajaloolisest pääsust MM-finaalturniirile ning ka EMil polnud alagrupist edasipääs kaugemal kui üks geimivõit. Nurgaründaja roll on meeskonnas teatavasti väga suur – tema peab ainsana nii servi vastu võtma, ründama kui ka blokeerima – ja kahe kogenud mehe juuresolek tõstnuks võistkonna kvaliteeti.

Kuigi näiteks Juhkamit vaevab praegu õlavigastus, polnud see võrkpalluri sõnul kuidagi seotud tema koondisest eemale jäämisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles