Video: 15-aastase Eesti vutitalendi kaabutrikk karikasarja veerandfinaalis

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15-aastane Aleksandr Šapovalov (vasakul) lõi koguni kolm ja 16-ne Mattias Männilaan kaks väravat.
15-aastane Aleksandr Šapovalov (vasakul) lõi koguni kolm ja 16-ne Mattias Männilaan kaks väravat. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti jalgpallikarika viimases veerandfinaalis toimus midagi müstilist. Liiga suureks imeks ei saa pidada, et FC Flora U21 Viljandi Tuleviku alistas, küll aga see, kui vanad – või õigemini noored – mängumehed Florale võidu tõid.

Flora duubelrivistus sai Premium liiga meeskonnast Viljandi Tulevikust jagu koguni tulemusega 7:3. Veelgi tähelepanuväärsem, et võitjate poolel sepistas kübaratriki vaheajal mängu sekkunud 15-aastane Aleksandr Šapovalov. Tänavusest Florasse kuuluv Tallinna Legioni kasvandik skooris 83., 90. ja 91. minutil. Kaks väravat lisas 16-aastane Mattias Männilaan.

Teisel poolajal oli Flora ründekolmik tõeliselt nooruslik: tipus Šapovalov (15), paremal äärel Männilaan (16) ja vasakul Arthur Jeršov (15).

Flora U21 juhtis 53. minutiks 4:1, kuid kümme minutit hiljem oli seis 4:3. Vahe tegi minimaalseks 33-aastase Sander Posti meisterlik karistuslöök. Kuid siis järgnesid Šapovalovi – keda peetakse Eesti üheks andekamaks noorpalluriks – kolm tabamust.

Tänases esimeses kohtumises alistas FC Flora esindusmeeskond võõrsil FC Kuressaare 7:0. Selles mängus sepistas kübaratriki 18-aastane Erik Sorga. Eile pääsesid poolfinaali Tallinna Levadia ja Narva Trans. Paarid loositakse homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles