Ott Tänaku konkurent pani spekulatsioonidele punkti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo ja Carlos del Barrio
Dani Sordo ja Carlos del Barrio Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC

Hyundai meeskonnas sõitev Dani Sordo lõpetas spekulatsioonid, mille kohaselt oli ta valmis liituma rallikrossi MM-sarjaga.

Eelmisel nädalavahetusel märgati Sordot Barcelonas rallikrossi MM-etapil, mis andis spekulatsioonidele hoogu juurde. Motorsport uuriski Sordolt, kas kuulujuttudel on tõepõhi all.

«Läksin rallikrossi etapile, sest see toimus Hispaanias. Mul oli seal palju sõpru, mõned töötavad Prodrive'is. Nad ütlesid mulle, et sa pead seda autot testima. Seejärel küsis üks kutt minult tavalises vestluses, kas mulle meeldib rallikross. Ütlesin, et see võib olla midagi tulevikus,» sõna Sordo.

«Alati on tore rallikrossile kaasa elada, kuid autoralli pakub mulle erilist tunnet ning raske on ette kujutada, et rallikross suudaks midagi enamat. Hyundai on mu perekond. Tahan pühenduda rallile. Kui pikalt? Ma ei tea, aga tahaksin taaskord kaasa teha täispika kalendri,» ütles Sordo.

Järgmisel kahel etapil on Sordo Hyundai roolis Argentina ja Portugali etappidel, Soome ralliks annab ta auto üle Hayden Paddonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles